rakennusala

Rakennusala

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) on korostanut kesäkuun lopulla tiedotteessaan koronatorjunnan tärkeyttä työmailla. Suomessa rakennustyömailla on jo todettu useita tautiryppäitä. Usein rakennustyöläiset liikkuvat työmailta toisille ja asuvat yhteismajoitustiloissa tarjoten virukselle hyvät leviämismahdollisuudet.

https://thl.fi/fi/-/rakennustyomailla-todettu-useita-tautirypaita-suomessa-koronaepidemian-torjuntaa-tehostettava-tyomailla

Lämpökamerajärjestelmämme soveltuu hyvin työmaaolosuhteisiin liikuteltavuutensa ansiosta ja hälyttävät jo työmaalle saavuttaessa, jos kehon lämpötila on kohonnut ja tarkempi terveydentilan tarkistus on paikallaan. Näin mahdollista pandemiaa ei päästetä leviämään työmaalle ja suojellaan samalla toisia työntekijöitä. Mittaus tapahtuu ilman kontaktia ja jonottelua, joten se turvallinen, huomaamaton ja nopea. Kamera- ja mittalaitteet siirtyvät kätevästi tarpeen mukaan työmaan muuttuessa. Lämpökamerakuvaa voidaan seurata etäältä, joten se ei sido ketään henkilöä paikanpäälle työmaalle.

Järjestelmä tunnistaa useat kohteet kerralla etäältä huomattavan tarkasti (± 0.3 ℃), eikä mittaukseen vaikuta esimerkiksi turvakypärät tai kuumat juomat.

Ota yhteyttä ja keskustellaan teille sopivasta kokonaisuudesta.

info@visionfix.fi, puh 044 580 0051

Pyydä maksuton kartoitus tästä

Tarjoamme myös kattavat kameravalvonta- ja tietoliikennejärjestelmät kokonaisvaltaisena palveluna rakennustyömaille turvaamaan kalliiden työvälineiden ja rakennustarvikkeiden koskemattomuuden. Kameravalvonnan avulla seuraat myös tehokkaasti työvaiheita ja valvot kiinteistöä.